Keresés ebben a blogban

Ahol a barátom, ott az otthonom / Paul Griffin

Egy fiú találkozása egy loncsos kiskutyával felejthetetlen barátsághoz vezet ebben a mélyen megindító történetben, amelyben a főszerepet maga az élet, a veszteségek és a család valódi jelentése kapták.

Ben Coffin mindig is kívülállónak érezte magát. Örökbefogadott gyerekként folyton kerülgetnie kell az iskolában az őt szekálókat, délutánonként pedig sci-fi könyveket olvas a könyvtárban. Ez azonban hamar megváltozik, amikor rátalál egy Flip nevű kóbor kutyára és összebarátkozik a könyvtáros lányával, Halley-vel. Ben életében most először érzi, hogy tényleg tartozik valahová. A lány meggyőzi Bent, hogy írjanak együtt egy regényt. De ahogy a történet kezd kibontakozni, Ben élete egyre jobban összekuszálódik, miközben megpróbálja felfedezni magában az igazságot a barátságról és az otthon valódi jelentését.

"Lendületes, nevettető, elgondolkodtató és szívhez szóló. Paul Griffin az a fajta író, akit mindenkinek ismernie kellene, de legszívesebben inkább magunknak tartanánk meg." - Markus Zusak, a Printz Honor díjas "A könyvtolvaj" írója.


Forrás: Bookline

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése